Facebook

Beoordelingen van La Delizia Utrecht

Recente recensies van La Delizia Utrecht

4 sterren na 83 reviews

, 15-04-2018

Kwaliteit:

Rating

We waited 1 hour and 40 minutes for 2 pizzas. Also one of the pizzas was missing the ham.

, 05-03-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pasta!

, 11-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizzas waren ok. Bezorger moest mij vragen of er nog voor betaald moest worden terwijl dit al via ideal was gebeurd. Ook had hij het gratis blikje niet bij zich. Blijkbaar krijg ik die dan de volgende keer, hoe dan?!

Reactie van La Delizia:Beste, onze excuses voor het ongemak. Wij hebben vaak nieuwe bezorgers waardoor het soms voorkomt dat er een bon of een drankje wordt vergeten en de bezorger dan niet zeker weet of de bestelling is betaald. We zullen er in het vervolg extra proberen op te letten. U kunt bij de volgende bestelling even aangeven over het vergeten drankje en zullen we er een extra drankje bij doen. Met vriendelijke groet

, 09-02-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere pizza's met goede dunne bodem en superlekkere lasagne. Volgende keer gaan we de pasta en pizza met roomsaus proberen.

, 19-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza, service top: wegens storm onverwachts iemand ophalen, even gebeld en bezorging werd uitgesteld tot wanneer het mij uitkwam

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

, 02-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en ontzettend snelle bezorging, zelfs op 1 januari :)

, 20-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle levering zoals altijd. Heerlijke pizza's! Ook zoals altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Pizza was heerlijk maar jammer dat deel van topping van de pizza af was gedropen in doos. Had geen invloed op smaak maar t oog wil ook wat

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wederom heerlijke pizza's!

, 03-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Salades zouden door meerdere personen gedeeld kunnen worden en wellicht in kleinere porties te bestellen zijn.

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza was voortreffelijk, wel jammer dat ik een uur moest wachten

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was wederom te laat en bij enkele pizza's zat het beleg vastgeplakt aan het deksel.

, 14-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik was aangenaam verrast over de kwaliteit van het eten. Compliment

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's kwamen een kwartier te laat en dat is vreemd als je al om 14.00 uur op het kwartier nauwkeurig kunt aangeven hoe laat je ze wilt ontvangen en sommige pizza's waren niet gaar.

, 31-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd heerlijke pizza's met een dunne, krokante korst met van die luchtbellen erin. Heerlijk! Het beleg is smaakvol en goed in verhouding met de korst.

, 17-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een lasagne en een pizza besteld. Bezorging duurde een uur, wat op zich niet erg is, als het maar Warm is. Maar de Lasagne was lauw en de pizza was koud. Bezorger had niet terug van 50 euro, alhoewel dat van tevoren was aangegeven.

, 16-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee keer nagebeld waar de bestelling bleef, in totaal twee uur gewacht op de pizza. (Op een rustige woensdagavond.) Pizza matig, bodem deels zwart afbladerend, dikke brokken gesmolten mozzarella.

, 12-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kwaliteit en bezorging prima in orde.

, 22-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel bezorgd en lekker warm pizza!

, 15-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ditmaal twee pizza's besteld die ieder waren samengesteld uit twee verschillende pizza's. Alhoewel ik op voorhand een beetje bezorgd was over hoe ze dat voor elkaar zouden krijgen is het ze gelukt werkelijk twee pizza sensaties op één bodem te krijgen!

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn fantastisch maar wel jammer dat je anderhalf uur moet wachten. Mocht dit voorkomen, zou een belletje zeker op zijn plek zijn geweest. Wel vriendelijke bezorging overigens!

, 09-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's met dunne en knapperige bodem. Zeer smakelijk ook. Een van de betere van Utrecht. Snelle levering ook

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste pizza's. Maar 1:35 wachten voor een pizza en salade is een beetje teveel van het goede en het niet aanhebben van de app is een slecht excuus

, 15-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde super lang voordat die er was. En toen die aankwam was er niks meer van over. Opgevrommelde pizza met dunne vieze vettige bodem. Hier bestel ik nooit meer.

, 30-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij bestellen vaak bij La Delizia. Helaas gaat dit niet altijd goed. We hebben een keer een onderdeel van de metalen deegroller in onze pizza gehad. Ook zijn ze onze bestelling een keer vergeten. En gisteren had ik een pizza met ananas, waarvan de ananas niet meer goed smaakte. Deze leek wel bedorven. Het is wel service dat je dan met prioriteit een nieuwe krijgt en een extra blikje drinken.

, 28-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij zaten in de intercity van Enschede naar Den Haag centraal en passeerden Utrecht centraal. De trein zou hier 6 minuten stil staan. In deze tijd is onze pizza bezorgd op het perron door goede medewerking van La Delizia. Door vertraging en dergelijke heeft de bezorger op ons moeten wachten, maar de pizza's zijn netjes afgeleverd, terwijl de stilstand van de trein door de vertraging was verkort tot 2 minuten. Excellente bezorging met een goede service op een bijzonder verzoek. Top!!!

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze keer bestelde ik margerita met verse tomaat mozzarella pesto en verse rucola. Op n dunne pizzabodem, wat feestelijk en smakelijk. Bezorgen is ook verrassing wie er komt. Soms bestel ik in de winkel betaal en wandel dan naar huis.pizza word dan snel bezorgd

, 16-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en bezorging was goed. Het duurde echter anderhalf uur voordat de pizza er was. Dat kan gebeuren maar het zou prettig zijn om dat van te voren te horen. Dan weet je waar je aan toe bent.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het duurde twee en een half uur voordat de pizza klaar was. We hebben drie keer moeten bellen en twee keer langs moeten komen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza's erg lekker, zo als altijd! Helaas was de bestelling niet compleet. Één blikje colá ontbrak.

, 11-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gewoon top en snel!

, 08-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik haal mijn pizza altijd hier opdat ze erg lekker zijn. Van de 20 keer had ik vandaag de enige keer dat ik niet helemaal tevreden was met mijn cazlzone. Maat volgende keer bestel ik gewoon weer

, 15-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht wederom heerlijk.

, 18-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik vind dit altijd een prima pizzeria. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Dit is de eerste keer dat ik iets liet thuisbezorgen. Ik vind ruim 1 uur en 10 minuten wel wat te lang wachten.

, 14-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, voor het werk 12 stuks besteld en op tijd bezorgd. Goede service door de bezorger.

, 21-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza en vriendelijke koerier. Ik haal eigenlijk mijn pizza altijd hier en zeker de calzone. Vaak zijn calzones nat maar bij delizia niet hoor. Heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

20 minuten te laat en 1 helft van mijn pizza was niet wat ik besteld had. Jammer, want zo ken ik La Delizia niet.

, 13-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goeie pizza's. Wel lang wachten op zaterdagavond (1,5 uur) en uiteindelijk zelf gebeld. Toen was de koerier net weg werd gezegd en 10 minuten later was ie er inderdaad.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was snel maar de pizza was ook te snel gemaakt, rauwe champignons. Normaal, als ie lang genoeg ( dus niet te lang!) in de oven is geweest is het de beste pizza ever!

, 02-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Pizza was weer heerlijk, bezorger precies op tijd, top!

, 28-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Overheerlijke pizza. Vaak op tijd bezorgd, deze keer iets later. Maar we hebben weer gesmuld.

, 24-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service, ze kwamen de pizza brengen op de afdeling van het ziekenhuis. Pizza was knapperig en warm. De rucola erboven op hoef je er niet bij te bestellen want dat zijn 2 blaadjes.

, 22-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's zijn top, & vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 27-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Regelmatig bestellen wij een pizza bij La Delizia. Dat is altijd smikkelen. Dus dat is naar volle tevredenheid. Ook de bezorging is punctueel. Helaas werd dit keer een pizza Margherita bezorgd, terwijl we een Peperoni besteld hadden. Hoewel de Margherita lekker was, hopen we dat dit een eenmalige vergissing is en krijgen we de volgende keer weer een Peperoni. Want we komen zeker weer terug bij La Delizia!

, 15-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizzas werden exact op de gewenste tijdstip bezorgd. Kreeg er zelf een gratis drankje erbij! En natuurlijk waren de pizzas verrukkelijk!

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

goed en netjes, en heerlijke goed gevulde pizza,s

, 30-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al jaren mijn favoriete pizzeria in Utrecht

, 28-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik had gezegd dat de pizza om 18:30 bezorgd moest worden, maar hij kwam al om 17:50 voor de rest was de pizza heerlijk.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere pizza. Bezorging duurde wat lang waardoor de pizza's wat koud waren

, 28-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Doordat de pizza te vroeg werd afgeleverd en wij nog niet thuis waren, was de pizza niet heel warm meer toen wij gingen eten. Dat is erg jammer. En de bezorger was niet erg vriendelijk, norse houding.

, 20-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de pizza deels aangebrand en zat er het verkeerde drankje bij (cola ipv fanta)

, 14-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pizza's waren weer heerlijk en de bezorging perfect op tijd.

, 09-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza. Bezorging netjes en snel.

, 31-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel, snel klaar en bezorgd, gloeiend heet, compleet, heel lekker, vriendelijke bezorger.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na anderhalf uur wachten een lauwe pizza en geen blikje cola. Dat is best teleurstellend.

, 27-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Normaal altijd lekkere pizzas. Vandaag een goede en een aangebrande pizza en 35 minuten te laat. Volgende keer weer als vanouds hoop ik

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb helaas mijn stokbroodje met kruidenboter niet ontvangen. Wel de rest, namelijk Ben en Jerry's en en gratis blikje cola. (vrijdag 22-1-2015) Ik had er toen niet zoveel zin meer om achteraan te gaan. Maar wil het toch even gezegd hebben ;)

, 25-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's op dunne krokante bodems. snelle bezorging.

, 15-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizzas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's. Eén was echter wat te veel verbrand

, 12-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging duurde erg lang, pizza was lekker

, 06-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Poker besteld, is lekker en erg snel bezorgd. Al 2x erg tevreden

, 05-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging.pizza ansjovis extra tonijn toevoegen is een goeie combi

, 29-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goedenavond, Ik had vanavond de Tonno Creme besteld (met een blikje Coca Cola), echter had ik niet echt het idee dat er ook daadwerkelijk tonijn op zat. Klopt dat? Vriendelijke groet, Niels van der Helm (06-46200371) Bestelnummer 10076PKS

, 24-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goede pizza's, helemaal de calzone pizza's. Niet zo klef als bij andere pizzeria's

, 23-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker maar al aardig afgekoeld toen hij aan kwam

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Belachelijk lang moeten wachten (ruim 1,5uur) en uiteindelijk vrij koude pizza. Was altijd zeer positief maar ga op zoek naar andere pizzeria, waardeloos

, 21-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Uur en een kwartier te laat. Jammer, want verder is het eten goed.

, 16-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke pizza's en perfect op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Klein probleem bij de bestelling maar heel goed opgelost en weer na alle te vredenheid gegeten.

, 27-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Meestal perfect op tijd, gister een kwartier vroeger.. da's lastig. Maar de pizza's waren net uit de oven, super warm en ontzettend lekker!

, 21-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima pizza's, dunne bodem met knapperige rand. Bezorging precies op de afgesproken tijd.